Ultra Potență

Cutie mică, putere mare!

Ce este UP?

UP este un supliment alimentar pentru stimularea potenței la bărbați. Ajută bărbații să obțină erecții puternice mai repede, pe care să le mențină pe toată durata actului sexual, totodată ajută la întârzierea ejaculării, precum și la intensificarea plăcerii și al orgasmului.

Dacă vreţi să vă trataţi impotenţa funcţională, să vă rezolvaţi problemele sexuale, să aveţi o erecţie mai tare şi de lungă durată, să vă controlaţi ejaculaţia ca să aveţi o viaţă intimă mai bună cu partenera dvs, dacă vreţi să vă măriţi numărul spermei în cazul unei procreaţii, aţi găsit soluţia: UP – Ultra Potenţa.

up
UP

Ingrediente

  • Rehmannia glutinosa

  • Ginseng (Panax ginseng)

  • Ignamă montană (Dioscorea opposita)

  • Catină de garduri (Lycium barbarum)

  • Alpinia oxyphylla

  • Perenniporia fraxinea

  • Scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum)

De ce să cumpăraţi UP?

Este un mare avantaj faţă de orice alt produs pentru mărirea potenţei, că acest produs poate fi folosit aproape de oricine. Supradozajul este posibil numai în cazul, în care depăşiţi doza recomandată.

Capsulele UP sunt făcute după reţeta tradiţională a familiei doctorului chinez Du Giuquan. Ele sunt folosite de către bărbaţi timp de secole atât pentru fortifierea potenţialului lor sexual, cât şi pentru îmbunătăţirea stării lor fizice.

Dacă nu vă sunt recomandate pastilele prescriptibile de către doctori din cauza efectelor secundare ale  acestora, atunci doar capsulele UP reprezintă singura soluţie. Capsulele UP nu au niciun efect secundar, dar nu depăşiţi doza recomandată. Ingredientele speciale ale capsulelor se absorb lent, nu încarc organismul, având astfel un efect de lungă durată (4-5 zile).

UP nu are efecte secundare. Garantat.

UP conţine doar plante medicinale şi substanţe naturale, nu conţine nicio substanţă sintetică.

Produsul nu poate fi considerat medicament, ingredientele sale nu au niciun efect secundar. Poate fi luat cu siguranţă de către oricine.

Formula a fost concepută după un şir lung de cercetări, considerând proporţia corectă al ingredientelor. Componentele sale au efect sinergic.

Ingredientele sale ajută la funcţionarea inimii, şi are efecte mai pozitive şi asupra diabeticilor, decât celelalte produse pentru mărirea potenţei, care se găsesc pe piaţă.

UP – Ultra potenţă