Întrebări frecvente 2019-06-06T09:26:54+00:00

Întrebări frecvente

Se întâmplă deseori, că în zilele noastre în goana după bani, bărbaţii moderni sunt epuizaţi nu numai fizic, ci şi psihic. Stresul, graba zilelor au un impact asupra potenţei sexuale.

Dacă bărbatul este înaintat în vârstă, interesul lui sexual scade în ciuda voinţei sale: erecţiile sunt mai moi, scade libidoul, şi nu în ultimul rând scad potenţa şi rezistenţa sexuală. Pentru aceste probleme sunt concepute capsulele UP. Ingredientele sale de bază cresc nu numai pofta sexuală şi numărul spermei, ci relaxează şi întreţin vasele sanguine, asigurând un flux mai puternic al sângelui nu numai în creier ci şi în tot organism.

Dacă viaţa dvs. este supraîncărcat fizic şi/ori psihic şi simţiţi efectele acestuia, încercaţi capsulele UP.

Este recomandat pentru bărbaţi maturi, în cazul problemelor cu potenţa sexuală sau pentru ameliorarea stresului excesiv.

Este recomandat pentru:

* O viaţă sexuală mai bună şi mai plăcută
* Cei care nu au încredere în sine în pat
* Cei care trăiesc o viaţă supraîncărcată atât fizic, cât şi mental
* Cei care au probleme cu potenţa sexuală
* Cei care vor să-şi uimească partenera
* Cei care vor o erecţie mai fermă şi rapidă

UP nu numai că relaxează vasele sanguine, ci amplifică fluxul sângelui, dizolvă stresul şi asigură un control mai mare asupra ejaculării premature. Astfel asigură o şi mai mare reacţie la stimulări sexuale. Timpul între erecţii va deveni mai scurt chiar şi după orgasme multiple.
Vasele sanguine dilatate asigură o erecţie mai lungă, mai fermă, care o va face partenera mai fericită. Cu folosirea UP timpul necesar de regenerare între actele sexuale multiple va deveni mai scurtă.

Dacă suferiţi de ejaculare prematură, UP poate fi o soluţie. Folosirea capsulelor UP oferă un control mai mare asupra acesteia, asigurând astfel o încredere în sine mai mare.

Datorită absorbţiei lente a substanţelor active din pastile, efectul UP poate să dureze chiar şi 5 zile.

Există mai multe preparate pentru mărirea performanţei sexuale, dar, în ciuda faptului că oferă rezultate rapide şi durabile, aceste au efecte secundare: durere de cap, tensiune arterială mărită, etc.

Datorită ingredientelor sale, UP nu încarcă organismul, spre deosebire de alte preparate produse în laboratoare; nu conţine nicio substanţă sintetică, ingredientele sale sunt 100% naturale.

Deoarece vorbim despre substanţe naturale, administrarea acestui produs nu este percepută de către organism ca fiind un fel de „intervenţie”. Este vorba despre stimulanţi naturali şi simpli, care se absorb fără niciun risc, având efecte benefice pentru organism. Nu uitaţi: UP nu este medicament! Vorbim despre un supliment nutritiv din ingrediente naturale.

UP este cel mai nou produs pentru acei bărbaţi, care tind spre îmbunătăţirea vieţii sexuale, vor să-şi mărească performanţa şi pofta sexuală, vor să-şi sporească rezistenţa în pat şi să-şi amelioreze sistemul imunitar. Timpul necesar pentru absorbţie este de 4 ore, iar efectul este de până la 5 zile.

Comandaţi pe pagina noastră UP, şi produsul vă va fi trimis cu discreţie maximă, ambalajul este discret şi fără nicio indicaţie cu privire la conţinut. Dacă vreţ puteţi ridica coletul de la poştă sau sediul curierului din localitatea dvs.

Dacă aveţi deja de mai mult timp probleme cu erecţia şi simţiţi, că vi s-a scăzut performanţa şi rezistenţa sexuală, este recomandat să folosiţi preparatul ca o cură. Asta înseamnă luarea unei capsule regulat la 3-4 zile. Absorbţia ingredientelor speciale este lentă, obţinând prin asta un efect de lungă durată.

Dacă nu aveţi probleme cu erecţia şi potenţa, dar vreţi ca partenera dvs. să fie mai satisfăcută şi să-i oferiţi momente de neuitat, o singură pastilă poate să facă miracole.

Pastilele UP, folosite ca o cură, vă rezolvă problemele cu potenţa, scade timpul între actele sexuale. Este un mare ajutor în combaterea stresului şi al epuizării sistemului nervos, conferând astfel o imunitate mai mare atât mental cât şi fizic.

Pastilele UP nu stimulează pofta sexuală la femei, dar ajută la îmbunătăţirea rezistenţei fizice şi mentale.